Обучен психотерапевт, астропсихолог и регресивен терапевт

За мен

Казвам се Славина Коцева и съм дипломиран психолог от Нов Български Университет. Също така съм обучен психотерапевт в парадигмата на аналитичната психология на К.Г. Юнг и работя под супервизия с клиенти. Преди това съм завършила бакалавър по Визуални изкуства в Университета Страсбург (Франция), което ми помага допълнително при използването на широк набор от техники от арт терапията и терапията с пясък, подходящи както за възрастни, така и за деца.

Завършила съм курс по астрология за напреднали към Съюза на българските астролози. Следвайки интереса си към митологията и любовта към езика на символите, започващ от Визуалните изкуства и продължаващ през работата със сънища, аз избирам да използвам астропсихологията като мощен инструмент за себепознание.

След срещата ми с регресивната терапия решавам да премина през обучение при един от най-опитните и познати в България регресивни терапевти. Този тип работа с несъзнаваната част от психиката, подобна на метода активно въображение на Юнг, има способността да лекува емоционални травми натрупани във времето, както и да донесе разбиране за нашите избори, поведения и нагласи, свързани с този и минали животи.

Аз вярвам, че тези три подхода съдържат в себе си изключително богат набор от техники, посредством които, през терапевтичната връзка, човек може да открие причините зад дадено поведение или проблем и осъществяви връзка със своя по-висш Аз, откривайки смисъла на своето житейско съществуване.

Контакти

©2017 - 2020 Славина Коцева

TOP